Kvalitetskontroll

Tapwell AS har en streng kvalitetskontroll før produktet forlater fabrikken.
Alle produkter går gjennom flere rutinekontroller så vel som sporadiske tester. Her inngår blant annet kontroll av overflate og trykk.

 

Vedlikeholdsråd

 

Blandebatterier:

Rengjør produktet med en myk klut og lunkent vann. Unngå alkaliske, syrekalkende eller slipende rengjøringsmidler.

Messing og kobber er et materiale som over tid vil få en patina. Oksideringen starter med en gang, og hvert produkt vil få sitt individuelle uttrykk. Verken kobber, Messing eller Grottesco (rå messing) skal poleres. Forkrommede overflater vil ikke oksidere og vil ikke endre seg over tid.

 

Vasker og servanter:

Ta godt vare på vasken din. Gjør alltid rent etter bruk. På denne måten beholder rustfritt stål sin glans og levetiden forlenges. Rengjør med egnet vaskemiddel og vann. Sørg for å tørke bort vann og annen væske fra overflaten etter bruk.

Unngå sterke løsninger av mineralsyrer og visse organiske syrer som kan forårsake korrosjon på rustfritt stål. Kloroppløsninger og sølvpoleringer bør også unngås.

Påse at rester etter syreholdig mat og væske skylles grundig bort (juice, eddik, sennep, salt, etc.).

 

Din vask vil få riper, det er uunngåelig. For å begrense riper bør bruk av harde eller skarpe gjenstander på overflaten unngås. Unngå også å sette varme stekepanner og gryter i vasken.
Skurepulver, stålull ol sliter på overflaten og kan forårsake rust.
Riper som oppstår avtar over tid og blir en naturlig del av patinaen som utvikler seg. Glansen i rustfritt stål vedvarer til tross for riper.

Våre fargede vasker er rustfritt stål belagt med en tynn film av nitrid. Metoden kalles Physical Vapor Deposition (PVD), og gir våre kummer en holdbar overflate i foretrukket farge.

 

Installasjon

Røropplegg frem til armatur må gjennomspyles før montasje.

Smøring

Smør kun med silikonfett.

 

Vi reserverer oss for eventuelle trykkfeil. Vi forbeholder oss retten til endringer. Bildene i katalogen og på nettsiden gjengir ikke korrekte fargenyanser og kan ikke bli brukt som farge-og/eller materialbevis.