Bronze

 

Vitenskapelige studier har vist at de som tar bronsemedalje ved store mesterskap ofte er mer glad enn sølvmedaljevinneren. Det sies at det er fordi den som kommer på andreplass føler at han eller hun har mistet seieren, men vi tror det har å gjøre med den vakre rødlige fargetonen til kobber. Vårt bronsebelegg er en messinglegering som er dyppet i syre for å forhindre oksidasjon. Det har en dempet glans med et personlig utseende og mørkere partier som er unike for hver detalj.

Brushed Black Chrome

 

Platinum er svært sjeldent på planeten vår, men desto mer vanlig på månen og i mange meteoritter. Det finnes gamle meteorittkratere på jordkloden som har så rike nivåer av metall at de har gitt grunnlag for kommersiell gruvedrift. Hemmeligheten bak Brushed Black Chrome er at vi tilsetter platina i galvaniseringen. Det gir en ubestemmelig, nesten svimlende følelse med en matt ikke-reflekterende overflate.

Brushed Honey Gold

 

Sverige har, i likhet med de fleste land i verden, en andel av sine valutareserver i gull, nemlig 125 tonn. Det skyldes naturligvis at metallet er verdifullt, men også at alle er enige om hvor mye gull som finnes, og hvor mye som kan omsettes hvert år. Og at det fortsatt finnes hvis for eksempel en sterk solstorm skulle slå ut all digital trafikk og tømme alle harddisker. Brushed Honey Gold er en matt overflate i en legering som inneholder ca. 3 % gull. Belegningen gjøres med børsting, noe som gir et elegant og solid inntrykk med en følelse av dybde.

Ascot Grey

 

Royal Ascot er et prestisjefylt hesteveddeløp i England som i praksis er en hatteparade for sosieteten. Kvinnene har fantasifulle kreasjoner på hodet og er kledd i flotte kjoler, og mennene er antrukket i sjakett og flosshatt. De siste hundre årene har det vært moteriktig at den høye hatten skal være grå. Ascot Grey er en smakfull matt farge, grå med et diskré preg av grønt. En myk look med et elegant og tidløst inntrykk.